Priveworkshop Fotografie

Als je hier een kijkje komt nemen, wil je meer leren over fotografie. Maar heb jij dat ook, dat je echt graag wil leren, maar er tegenop ziet om dit in groepsverband te doen? 

Dat je er tegen opziet, daar kunnen zomaar verschillende redenen voor zijn:

  • Omdat je je bijvoorbeeld niet prettig voelt in een groep;

  • Omdat jij jezelf liever niet op de voorgrond zet in een groep, maar daardoor net niet het antwoord op jouw vragen krijgt;

  • Omdat je weet dat jouw manier van leren altijd net even anders is, waardoor je het gevoel hebt het tempo van de groep niet bij te kunnen houden;

  • Omdat je al een keer een basiscursus hebt gedaan, meerdere boeken en websites hebt geraadpleegd, maar toch niet helemaal goed snapt hoe je de informatie naar de praktijk moet vertalen en het resultaat van je eigen foto’s je daardoor telkens weer teleurstelt.

 

prive workshop fotografie- anders leren - 1 op 1 workshop

Ik begrijp dat helemaal.

Ik snap dat je je niet altijd prettig voelt in een groep. Ik herken dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Er zijn mensen die theorie moeilijk tot zich nemen, er zijn mensen die de theorie wel begrijpen maar niet kunnen toepassen in praktijksituaties. De één leert door te doen, de andere leert door vragen te stellen en het net even op een andere manier uitgelegd te krijgen. Ik zou het zo jammer vinden dat je enthousiasme hierdoor verdwijnt, want fotograferen geeft zoveel plezier. Dat gun ik iedereen. Ik sluit met mijn uitleg zo dicht mogelijk aan op jouw manier van leren.

Dus:

Wil je heel graag meer weten over de basis  van fotografie of weet je net iets meer dan de basis, maar zie je er tegenop een workshop te gaan volgen in een groep, of heb je dat al eens gedaan maar wil je toch meer uitleg, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wat houdt de workshop in:

  • 3 uur lang één op één aandacht voor jou en je camera, dus ik neem mijn camera niet mee.

  • Vooraf geef je via een intakeformulier aan wat je wil leren en waar je tegenaan loopt, zodat jouw leerpunten duidelijk zijn. Dus geen vast programma. Je kunt met elke vraag bij mij terecht.

  • Tijdens het fotograferen komen we nieuwe vragen tegen die we samen gaan beantwoorden.

  • Koffie of thee

  • Locatie in overleg

Iedereen wil graag (nog) betere foto’s maken en ik wil graag iedereen de kans geven om net zo te genieten van het fotograferen als dat ik doe. De enige voorwaarde die ik stel, is dat je fotografeert met een digitale camera en niet met een smartphone.

 

Neem contact met mij op en ik help je op weg. 

Prijs € 199,- ​

​Overige prijsinformatie

Reiskosten buiten een straal van 10 km vanaf postcode 1822 bedragen €  0,35/km ex. eventuele parkeerkosten.

Leuke reacties:

Anders leren- Workshop -basisfotografie- 1 op 1 workshop

Ik heb veel meer inzicht gekregen in hoe de belichtingsdriehoek werkt in praktijksituaties en, niet onbelangrijk, hoe mijn camera op bepaalde onderdelen in elkaar steekt/mogelijkheden maar ook beperkingen heeft. Met name de functies die voor scherpstellen beschikbaar zijn, heb ik nu veel beter in de gaten."

"Wat ik heel goed vond was, dat je naar mij keek terwijl ik fotografeerde. Daardoor zag je meer verbeterpunten dan waar ik zelf om had kunnen vragen. Dat draagt bij aan mijn ontwikkeling als fotograaf. De focus op mijn vooraf gestelde vragen verloor je evenwel niet uit het oog en dat is heel belangrijk. Je onderzocht ook goed waar het probleem kon zitten: in mij of in mijn camera. Dat is heel belangrijk om geen gefrustreerde fotograaf te worden. Je gaf blijk van te weten waar je naar zocht en vond ook wat je zocht. Aanwijzingen gaf je op een heel plezierige manier, vriendelijk en met humor. "

Astrid, Alkmaar

"Op een prettige, vriendelijke en persoonlijke manier heb ik geavanceerde camera functies leren gebruiken. De mondelinge uitleg van Karin werd professioneel ondersteund door heel inzichtelijke lesmateriaal dat voor iedere fotograaf bruikbaar is. 

Dat de workshop 1 op 1 was, gaf me extra inzichten waarmee ik mijn eigen stijl van fotografie verder kan verbeteren.

Door de positieve feedback van Karin heb ik nu veel meer vertrouwen en ben nog meer gemotiveerd om het fantastische fotografie vak verder uit te oefenen."

 

Antonella, Alkmaar

Vandaag een lesje cameratechniek en instellingen van Karin Kramer gehad. Zo fijn. Uitgebreid de tijd om alle “ verborgen” functies meer naar boven te halen en daarna op slakkenvoelsprieten en boeddhabeeld geoefend. Met een coachend oog van Karin achter mij. Veel geleerd. Genoeg om weer verdere stappen in het fotograferen te maken. Ik kan het iedere fotograaf met vragen aanraden. Heel veel dank Karin."

Annemarieke, Alkmaar